جهانگیر عبدی ازمشارکت خیرین درهوشمند سازی مدارس با نیازهای ویژه ناحیه دو رشت خبر داد .
درراستای هوشمند سازی و استفاده از فن آوری های نوین آموزشی جلسه مشترک با حضور رئیس اداره استثنایی ،مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو رشت و خیرین با مدیران مدارس استثنایی ناحیه دو رشت روز یکشنبه مورخ 11 اخرداد ماه در دبستان خزائلی برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی؛ جهانگیر عبدی رئیس اداره استثنایی هدف از این نشست را جذب خیرین و استفاده از ظرفیت آنها برای حمایت مادی و معنوی از دانشآموزان نیاز ویژه برشمرد و گفت : با توجه به عصر دیجیتال بکارگیری فن اوری های نوین آموزشی یکی از مهم ترین عناصر کلیدی در فرایند یاددهی و یادگیری و فعالیت های فرهنگی مدرسه به ویژه برای دانش آموزان با نیازهای ویژه تلقی می شود .
عبدی با اشاره به نقش فعال خیرین در نهضت توسعه عدالت درفضا و تجهیزات آموزشی گفت:با توجه به اهمیت بهره مندی هوشمندانه از فن آوری نوین در ارتقا کیفیت آموزشی و پرورشی نوآموزان و دانش آموزان با نیازهای ویژه در نظر داریم با مشارکت خیرین مدرسه ساز برنامه ریزی و تمهیدات لازم را با توجه به نیاز سنجی درخصوص تجهیزات و ایجاد کلاس های هوشمندانه، تعمیرات و متناسب سازی فضای آموزشی مدرسه، تجهیزات ورزشی و توانبخشی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه مدارس ناحیه دو رشت فراهم آوریم.
